søndag 21. november 2010

Nyinnkjøp!

I går tok vi en tur til Sverige. Vi var innom og sjekket at alt var ok på hytta, innom systembolager, og til slutt på Nordby kjøpesenter. Planen var julegaveshopping, og fylle opp med litt mat til jul:)
I tillegg kjøpte vi vår aller første ordentlige barneting. Nemlig en tripp-trapp stol. Er kjempefornøyd! Jeg har skrudd den sammen, og nå står den inntil bordet vårt i stua.. Det er jo litt rart, for enda skal det nok gå lang tid før eieren kommer for å bruke den. Antagligvis er ikke barnet vårt født engang, men jeg er iallefall ganske sikker på at vår lille vokser i magen til en Sri Lankisk kvinne akkurat nå. Kanskje kjenner hun små spark? Kanskje er hun uvel? Kanskje er hun veldig trist? Kanskje usikker? Kanskje uviten? Dette får vi mest sannsynlig aldri vite svaret på, men jammen skal man gruble på litt av hvert uansett..
Men til bake til tripp-trappen! Vi får nok masse besøk av både tantebarn, og venners barn som helt klart skal få prøve og bruke stolen så den ikke støver helt bort her hjemme innen den rette eieren kommer hjem:) Og nettop derfor er den alt nå skrudd sammen og satt på plass ved spisestuebordet:)

6 kommentarer:

  1. Så kjekt. Lukas gleder seg nok masse til å prøvesitte den iallfall på julaften. :)
    Alt som er klart er supert.

    SvarSlett
  2. For ett fantastisk innlegg Lindamin..Jeg sitter med tårer i øynene, og forstår knapt tankene dine. Jeg kan SE den svangre kvinnen du beskriver, ei ung jente egentlig.Usikker, kanskje redd,ikke fortalt familien sin.Nettopp dette lille frøet som vokser og gror inni hennes liv skal etterhvert bli stort nok til å møte denne verdens skarpe lys på den sørlige halvkule. For deretter å forsette reisen sin til det kalde nord og David og LIndas hjertevarme hjem..Ååå. Jeg gleder meg!!!!!!

    SvarSlett
  3. Gleder meg å lese deres forberedelser, så koselig å begynne shoppinga og kunne glede seg;)

    SvarSlett
  4. Tripp trapp er supert! vi har hatt en ganske lenge allerede, men først og fremst fordi vi har mye besøk av et tantebarn. Tenker likevel mye på den som skal sitte i den daglig om forhåpentligvis ikke så fryktelig lenge.
    Høres gøy ut med en sverigetur inkludert shopping!
    Gunhild

    SvarSlett
  5. Takk for fine tilbakemeldinger:)
    Gunhild: Vi har en slik en plastikkting fra ikea, som alle besøkende har brukt. Men nå har vi tatt den med på hytta. Var ikke noe vi ville ha fremme her hjemme hele tiden uansett, tripp-trappen er MYE penere:)

    SvarSlett
  6. Helt enig! Vår er sikkert 20 år gammel men like fin! (tenk, din kan du kanskje ha barnebarn i om noen tiår!)

    SvarSlett