tirsdag 6. september 2011

Endelig!

I dag ringte Bente meg.. Jeg begynte ikke på jobb før etter lunsj, så jeg satt hjemme og så på TV og voksa leggene da telefonen plutselig ringte.. På displayet sto det: adopsjonsforum. Jeg rakk å tenke ganske mye. Det må være feil, kan det være? Er det noe galt? Er det noe pga jeg ringte dem forrige uke? Og til slutt; NÅ skjer det.. Så tok jeg telefonen, og med skjelven stemme sa jeg: hei det er Linda.. Husker ikke alt Bente sa, men jeg fikk med meg at vi har fått en gutt, og fødselsdatoen. Hun sa også at hun skulle sende Mail med bilder og info, også gråt jeg og sa at jeg måtte ringe David..

15 kommentarer:

  1. Hurra igjen!!
    Jeg gleder meg til fortsettelsen = D

    SvarSlett
  2. Herregud, herregud, herregud, herregud! Dette er så stort! Og enda større når det er noen jeg kjenner (litt;))! :D GRATULERER så inderlig mye, E N D E L I G!! Er det ikke helt vanvittig? Så uvirkelig, og så fantastisk - ingenting kan beskrive det. Jeg er så utrolig glad på deres vegne, og gleder meg til å høre ALT om reisen, det første møtet, besøkene, overtakelsen, og hjemkomsten. Og gleder meg enda mere til vi en gang kan møtes med våre små Sri Lanka-skatter. Kan ikke få sagt det nok, hvor fantastisk det er. GRATULERER!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

    Klem fra Ine, Mats og Tuva

    SvarSlett
  3. Oh, gratulerer SÅÅÅÅ mye...kjempe kjempe lykkelig for dere! I wish you all the best!!:)

    SvarSlett
  4. Gratulerer så mye, det var på tide! Lykke til med lillegutten deres! :)
    M.E.

    SvarSlett
  5. Gratulerer så mye, endelig ble det deres tur!
    Og så en liten gutt, så herlig. Igjen, gratulerer så mye!!!

    SvarSlett
  6. Så fantastiske nyheter!! Endelig er ventetida over! Gleder oss veldig på deres vegne! Klem fra Nabon

    SvarSlett
  7. Dere ha fått en sønn!?!?! Herregud så fantastisk Linda og David!! Gratulerer såååå masse!!!!!!!!!
    Klemmer fra Anette og Thor-Morten

    SvarSlett
  8. Gratulerer Linda og David!! Vi gleder oss til å følge hentereisen deres! Og så gleder vi oss fryktelig til det blir vår tur!

    SvarSlett
  9. Må liksom inn igjen jeg altså! Dere har blitt MAMMA og PAPPA ENDELIG!!!! Det er så fantastisk at jeg har ikke oooord.....heeeelt vanvittig....gud som jeg gleder meg til å høre om det store lille mirakelet deres :o) :o) :o)

    *Anette*

    SvarSlett
  10. Gratulerer så veldig veldig mye!!
    Han er sikkert helt fantastisk. Nå håper jeg det ikke er lenge før dere får reise for å hente ham.
    Mange varme klemmer fra en annen som venter :D

    SvarSlett
  11. gratulerer;) så glade vi ble og gleden er stor til å få lillegutten hjem, spennende tid fremover;) klem mamma

    SvarSlett
  12. Gratulerer så masse!! Har fulgt med litt fra sidelinjen da jeg også venter (fra et annet land). Så utrolig gøy det var å kikke innom her i dag og se at dere nå endelig endelig har fått tildelt en liten gutt!
    Lykke til på reisen!

    SvarSlett
  13. Linda, just wondering if you'd like to take a look at our pics from our journey to Sri Lanka!:) I am on Facebook under Colleena Leena if you'd like to add me and take a look!:)

    SvarSlett
  14. GRATULERER!!!!!! ønsker dere all lykke til;) dette blir spennende;) klem fra Anne Marie og Ben (venner av Christine og Alexander)

    SvarSlett
  15. Åååå, frysninger! Gratulerer så mye med gutten!!

    SvarSlett