mandag 31. mai 2010

Ryktene går..

Ryktene om en tildeling i mai har ikke vært helt i det åpne enda. Men i dag hørte/leste jeg at det er en familie på hentereise nettopp nå. Og denne familien lå ikke som nr 1 på "ventelista" heller ikke som nr 2, men det var familien som lå som nr 3 i køen som fikk tildeling denne gangen. Jeg kjenner ikke til familien, vet ingenting om dem. Men muligheten er stor for at de har noe ikke andre har.. Og da starter spekulasjonene.. Kanskje de bor på en gård, og biomor ønsker at barnet kan vokse opp blant skog og kuer? Kansje de har et spesiellt livssyn som biomor verdsetter? Kanskje er en i familien selv fra Sri Lanka eller deromkring? Kanskje, kanskje, kanskje... Det er ikke ggodt å vite, men det gjør jo sitt for at ventetiden blir mer spennende! I prinsippet kan jo hvem som helst (med papirene på Sri Lanka) få en telefon når som helst! Men det hører jo med til sjeldenhetene at ikke rekken blir fulgt, så vi skal vel ikke håpe for mye på at vi blir snikere, kan jo vel så godt være at noen "sniker" forbi oss da den tiden kommer. Men på mange måter er det andre positive ting ved dette. Da vi endelig får telefonen, -vi har et lite nurk til dere- ja da VET vi at akkurat det nurket er tilltenkt oss! Om vi følger køen, hopper forbi eller blir hoppet forbi! Jeg tror de gjør hva de kan for at vi skal få akkurat det lille mennesket som passer inn i vår lille familie.
Så håper vi på oppdateringer i morgen. Der vil det stå: en familie er på hentereise på Sri Lanka nå. Men tenk om det er fler overraskelser? Som f.eks. en familie drar på hentereise i begynnelsen av juni! Ojoj, det hadde vært overraskelse det!
Ser man det, en hentereise er ikke over enda, og alt nå begynner jeg å vente på neste tildeling! Her vil jeg jammen ha fart på sakene:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar