onsdag 17. mars 2010

En egen adopsjonsblogg!

Etter litt tenking og masse inspirasjon fra andre bloggere, har jeg bestemt meg for å starte opp en ny blogg! Denne bloggen skal bare handle om adopsjon. Forberedelse, tanker, følelser, prossessen og selvfølgelig om hentereisen. I tillegg kommer det også til å bli litt skriverier om Sri Lanka, som er vårt giverland. Mitt håp er å få David med på å skrive litt i denne bloggen. Etter inspirasjon fra Ine og Mats. Det er så flott å lese om begges opplevelse av forberedelser og hentereisen.
Bloggen kommer til å være åpen for alle, slik at alle som skal adoptere, lurer på å adoptere, har adoptert, eller kjenner noen som skal adoptere, kan ha nytte av våre opplevelser. Jeg veit at jeg elsker å lese alle adopsjonsblogger, og spesiellt de som handler om Sri Lanka, og regner med at det er og vil bli fler som også elsker det!
Bildet er et vilkårlig bilde, hentet fra det store nettet. Tamilske kvinnene bruker påddu merker i pannen. De har svarte merker dersom de er ugifte og røde merker dersom de er gifte. Det er også flere betydninger av dette. Også barn bruker påddu, men her er fargen og fasongen mindre fast. Noen ganger setter man et sort merke i pannen på spedbarn for å beskytte dem mot å bli syke av omgivelsenes beundring; vakre barn er særlig utsatt for mye oppmerksomhet. Pannemerket skal bidra til å skape balanse i kropp og sinn.

3 kommentarer:

  1. Fint med forklaring på hva disse merkene de bruker i panna er for noe....Og menneskene fra Sri Lanka/India er så vakre;))

    SvarSlett
  2. Gratulerer så masse med blogg! Supert at vi kunne være til inspirasjon, gleder meg til å gjenoppleve gleden gjennom bloggen deres! :D

    SvarSlett
  3. Jeg og elsker å lese adopsjonsblogger...og jeg ser veldig frem til å lese den og følge med dere! Har dere adoptert eller vente dere ennå? (Sorry if you said this somewhere already.:)

    SvarSlett