lørdag 29. oktober 2011

Uke 2

Denne uka var ganske rolig. Vi hadde de vanlige besøkene på barnehjemmet. Ca. to timer hver dag pluss to timer i bil (en time hver vei). Ettermiddagene gikk med til late timer ved bassenget og pc, kortspill og yatzy på hotellrommet. Onsdag var det møte hos probation officer, og her kommer et lite utdrag fra David sin dagbok:

Onsdag 21/9: I dag var vi på intervju hos Probation Officer etter kosestunden med Oliver. Vi gruet oss litt på forhånd, men det var det ingen grunn til. Hun var en veldig hyggelig dame, som åpenbart likte oss også. Tonen var god hele veien, og vi fikk inntrykk av at alt gikk veldig greit. Det neste som skal skje nå er den store rettssaken, som er 7. oktober(ble i ettertid endret til 5.okt). Så det blir et par uker med venting. Heldigvis har vi de daglige besøkene på barnehjemmet til å trøste oss med mens vi venter på å bli guttens ekte foreldre. Han blir daglig tryggere på oss, det er merkbart. Det kan sikkert ha noe med at vi også blir tryggere på ham, og litt mer ‘drevne’ og sikre på hvordan vi skal håndtere ham og forstå hva han liker og ikke liker.
Torsdag 22/9: I dag har det vært helt fantastisk å være sammen med Oliver. Det har det selvsagt vært hver gang, men i dag sovnet han for første gang av seg selv på teppet, uten at vi trengte å vugge ham i søvn. Han våknet litt like før vi skulle dra, og jeg opplevde god øyekontakt da han av og til glippet med øynene. Følelsen av å være den som var der da han våknet varmet veldig, selv om det ikke er sikkert det er det han opplevde. Våre opplevelser av slike ting er jo også viktig for vår tilknytning, å føle en aksept fra hans side. Han er virkelig kontaktsøkende og aktiv, både med blikk og kropp. En herlig liten skapning =)
 Fredag fikk jeg en liten time alene med Oliver. David hadde nemlig funnet ut at han ville kjøpe en gitar. Mohan synes det var veldig stas, og siden butikken var i motsatt retning av tilbakeveien, kjørte de likegodt mens vi var på barnehjemmet, og Oliver og jeg fikk alenetid:) Det blei en blå, flott gitar og litt mer. Fløyter og maraccas. David spilte litt for Oliver, og han ble ikke skremt! Han syns det var spennende med maraccasene også, så de tok vi med fler dager :) (Nå spiller David gitar for Oliver nesten hver dag, og det er virkelig stas! Han har også prøvd å spille litt selv). 
Denne helgen var planløs, nnoe som passet oss bra. Vi skulle bare kose oss på hotellet, bade, sole oss, shoppe og spise. Og ikke minst vi skulle sove så lenge vi ville for siste gang på leeeenge.. 
Vi fant masse å shoppe, spise deilig mat (skal skrive eget innlegg om tips og triks), blei solbrente, bada i bølgene og gikk masse. Og David kosa seg med å spille på den nyervervede gitaren. 
Søndag kveld, var vi veldig glade for at helgen var over, og at vi skulle på prinsebesøk dagen etter.


1 kommentar:

  1. Vil gjerne ha tips om shopping og steder hvor de har god mat!! Veldig fint at dere skriver om opplevelsene på Sri Lanka. Jeg suger til meg hvert ord!

    SvarSlett